Stage data & insights

Ligt jouw interesse bij de groeiende rol die locatie speelt binnen organisaties? Spreken geografische analyses en infographics je aan? En wil jij meewerken aan de verdere ontwikkeling van geomarketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook al zijn geografische informatiesystemen oorspronkelijk afkomstig uit het onderwijs, onderzoek en de overheid, toch nemen de commerciële toepassingen de laatste jaren in grote mate toe. Dat komt deels door de overvloed van (open) data en deels door ontwikkelingen in de technologie, waardoor breed gebruik binnen organisaties mogelijk is. Deze stage gaat in op die ontwikkelingen: waar raakt Location Intelligence de professionals van een commerciële organisatie?

Tijdens deze stage combineer je vakkennis van geomarketing met kennis van het ArcGIS-platform. Je creëert inzichten vanuit marketingdata en rapporteert daarover op een toegankelijke manier. Je draagt bij aan demo’s en lesmateriaal over geomarketing. Uiteraard doe je dat niet alleen: een team van Esri-collega’s staat klaar om je daarbij te ondersteunen.