Vacatures Esri Nederland

Financial controller

Van het ondersteunen bij het jaarrekeningtraject tot contact met leveranciers en klanten. In deze brede financiële functie weet jij precies wat er speelt door jouw inzicht in de wereld achter de cijfers.

Utility GIS consultant

Realiseer jij voor onze klanten een 'digital twin' van hun netwerken? Dan is deze functie iets voor jou!

Software ontwikkelaar

Wil je werken met onze market leading technologie voor het ontwikkelen van cutting edge geografische producten? Dan is Esri Nederland, marktleider in GIS, op zoek naar jou!

Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij commercieel ingesteld en werk je graag samen met collega’s aan het perfecte offerte- en orderproces voor onze klanten? Ben je organisatorisch sterk en graag in contact met klanten?

Industry marketing specialist AEC - Transportation

Wij willen onze afdeling marketing & communicatie graag versterken met een industry marketing specialist die zelfstandig de marketingstrategie voor de AEC en Transportation-markt gaat bepalen en uitvoeren.

Support engineer

Krijg jij energie van puzzelen met de nieuwste GIS-technologie en onze klanten te helpen het maximale uit de software te halen?

Project manager

Heb je als project manager graag meerdere projecten die variëren van architectuur design tot governance van meerjarige business to business samenwerkingen?

Business developer Defensie & OOV

Zie jij kansen als business developer om Defensie- en Veiligheidsmarkt en organisaties in de openbare orde en veiligheidsmarkt slim te helpen met hun geo-gerelateerde vraagstukken? Dan is deze functie iets voor jou!

Customer success manager provincies

Door de groeiende vraag naar geografische data, informatie en GIS-technologie, zijn we op zoek naar een extra customer success manager in het team Centrale Overheid.

Business developer AEC

Zie jij mogelijkheden om de AEC-sector helpen met slimme (geo) oplossingen voor hun vraagstukken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Accountmanager Defensie & veiligheid

Zet jij als senior accountmanager jouw passie voor sales in om de Defensie markt verder uit te breiden binnen Esri Nederland? Dan maken wij graag kennis met jou!

Customer succes manager gemeenten

Zet jij als customer success manager jouw passie voor gemeenten-vraagstukken in om ons business team verder te versterken in een commerciële rol? Dan is de functie van customer success manager voor de gemeente-markt iets voor jou!

Stage lopen bij Esri Nederland

Op alle afdelingen van ons bedrijf zijn stagiaires welkom. Bekijk hier welke stage-vacatures we op dit moment hebben.