Vacatures Esri Nederland

Financial controller

Van het ondersteunen bij het jaarrekeningtraject tot contact met leveranciers en klanten. In deze brede financiële functie weet jij precies wat er speelt door jouw inzicht in de wereld achter de cijfers.

Solution Sales Training Services

Wil jij verantwoordelijk zijn voor alle opleidingen binnen Esri Nederland en zorg jij ervoor dat de (virtuele) stoelen worden gevuld?

Manager Customer Service

Zorg jij er als ondernemende Manager Customer Service voor dat de optimale klantbeleving tijdens het samenwerken tussen Esri Nederland en haar klanten wordt gecreëerd en bewaakt? Dan is deze functie iets voor jou!

Accountmanager AEC

Ben jij de accountmanager die het gesprek over de digitale transformatie kan voeren met onze klanten?

Software ontwikkelaar

Wil je werken met onze market leading technologie voor het ontwikkelen van cutting edge geografische producten? Dan is Esri Nederland, marktleider in GIS, op zoek naar jou!

Business consultant Omgevingswet

Vergroot jij de impact van Esri Nederland bij organisaties door klanten te overtuigen van de onmisbare rol van ArcGIS bij de taken rond de Omgevingswet?

Docent GIS

De GIS-kennis van klanten is bepalend voor hun succes met onze software. Als docent zorg jij voor kennisoverdracht over bestaande en nieuwe ArcGIS-technologieën.

Utility GIS consultant

Realiseer jij voor onze klanten een 'digital twin' van hun netwerken? Dan is deze functie iets voor jou!

Project manager

Heb je als project manager graag meerdere projecten die variëren van architectuur design tot governance van meerjarige business to business samenwerkingen?

Facilitair medewerker

Faciliteer en verbeter jij een goed verzorgde werkplek voor jouw collega's in Rotterdam en Zwolle? Wij zoeken jou!

Support engineer

Krijg jij energie van puzzelen met de nieuwste GIS-technologie en onze klanten te helpen het maximale uit de software te halen?

Stage lopen bij Esri Nederland

Op alle afdelingen van ons bedrijf zijn stagiaires welkom. Bekijk hier welke stage-vacatures we op dit moment hebben.