Vacatures Esri Nederland

Business manager gemeenten

Heb jij ervaring in het marktsegment gemeenten en passie om de gemeenten markt verder uit te breiden binnen Esri Nederland?

Project manager

Heb je als project manager graag projecten die variëren van architectuur design tot organisatietransitie? Dan is deze functie iets voor jou!

Customer success manager defense & national security

Zet jij als senior customer success manager jouw passie voor defense & national security-vraagstukken in om ons business team verder te versterken in een commerciële rol? Dan maken wij graag kennis met jou!

Analytics specialist

Combineer jij GIS en Data Science om datagedreven business vraagstukken te beantwoorden? Dan is deze functie iets voor jou!

System engineer

Ben jij de go-to specialist voor klanten en collega’s op het gebied van het correct functioneren van de software van het ArcGIS-platform?

Content engineer

De technische professional die kan toveren met geografische data. Ben jij onze volgende content engineer?

Presales engineer

Stimuleer en inspireer jij bestaande en nieuwe klanten om met onze producten aan de slag te gaan door het opvolgen van leads?

Docent

Als docent zorg jij voor kennisoverdracht over bestaande en nieuwe technologieën binnen het ArcGIS-platform.

Senior accountmanager mainports

Zet jij location intelligence in om in de processen van onze klanten als Schiphol en Havenbedrijf Amsterdam naar een hoger niveau te tillen?

Technisch consultant

Implementatie van projecten en adviseren van klanten. Als technisch consultant zorg jij dat Esri-software onze klanten succesvol maakt.

Stage lopen bij Esri Nederland

Op alle afdelingen van ons bedrijf zijn stagiaires welkom. Bekijk hier welke stage-vacatures we op dit moment hebben.

Manager information & technology services

Zorg jij ervoor dat onze informatiesystemen en infrastructuur gereed zijn voor de toekomst? Dan is deze functie iets voor jou!

Utility GIS consultant

Realiseer jij voor onze klanten een ‘digital twin’ van hun netwerken? Dan is deze functie iets voor jou!