HR-adviseur

Gaat jouw HR-hart sneller kloppen van het aan de slag gaan met mensgerichte HR-thema’s, zoals (talent)ontwikkeling, het creëren van een optimale (samenwerk)cultuur en diversiteit binnen een IT-organisatie? Wij zijn opzoek naar een ervaren HR-adviseur die een bijdrage kan leveren aan het verder door ontwikkelen van HR, zodat de afdeling nog beter aansluit bij de groeiambities van Esri Nederland. Word jij enthousiast van een brede operationele, tactische HR-functie? Dan is de functie van HR-adviseur bij Esri Nederland iets voor jou!

Als HR-adviseur vervul je een proactieve rol op het gebied van HR-vraagstukken. Je hebt binnen Esri Nederland de vrijheid om proactief aan de slag te gaan met HR-thema’s die een bijdrage kunnen leveren aan de groei van de organisatie. Het is belangrijk dat jij als HR-adviseur kiest voor een mensgerichte benadering en dat je beschikt over organisatiesensitiviteit, maar dat je ook praktisch bent ingesteld en snel beslissingen kunt nemen. Binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied liggen onder andere operationele en tactische werkzaamheden op het gebied van talentontwikkeling, arbobeleid, werving en selectie en functiewaardering. Een belangrijk onderdeel van de functie is eveneens de mensgerichte aanpak (denk bijvoorbeeld aan coaching) op het gebied van teamontwikkeling en persoonlijke (talent) ontwikkeling. Naast de verantwoordelijkheid voor het verwerken van HR-gegevens, maak je gebruik van HR-analytics en dashboards om verbeteringen te signaleren en veranderingen te bewerkstelligen.

Als HR-adviseur binnen Esri Nederland heb je een breed pakket met werkzaamheden, veel afwisseling en is nooit één dag hetzelfde.