Wie Esri Nederland is

Wij zijn Esri Nederland: een groeiend IT-bedrijf met 175 medewerkers, gevestigd in Rotterdam en Zwolle. We zijn distributeur van Geografische Informatie Systemen (GIS) op de Nederlandse markt, genaamd ArcGIS. Deze technologie wordt dagelijks gebruikt in het oplossen van diverse maatschappelijke uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld energietransitie, mobiliteit, klimaat en bouwopgave. ArcGIS maakt het mogelijk om data te visualiseren en te analyseren waardoor onze klanten sneller en betere beslissingen kunnen nemen.

Bij ons werken enerzijds technische collega’s, zoals engineers, consultants en developers, die dagelijks onze klanten ondersteunen in het gebruik van de software. Anderzijds zorgen onze salescollega’s ervoor dat steeds meer organisaties betere beslissingen maken op basis van ArcGIS-software.

Bij Esri geven we om de wereld die we aan toekomstige generaties nalaten. Daarom stellen we alles in staat om onze klanten te helpen bij het realiseren van een wereld waarin mens en planeet in balans zijn en waarin het voor iedereen fijn wonen, leven en werken is. Dat is onze ambitie. Om dat te bereiken is goede informatie cruciaal. Wij helpen onze klanten om succesvol te zijn in deze toekomstige wereld.