Het Esri Talent Development Program Trainingen. Als trainee volg jij circa 50 trainingsdagen in twee jaar.

Vakinhoudelijk. Je wordt ondergedompeld in de wereld van ons portfolio, gebaseerd op de ArcGIS-technologie. Afhankelijk van jouw richting binnen het programma krijg je voldoende technische kennis om klanten te helpen, succesvol te maken en op commercieel gebied te overtuigen.

Persoonlijke competenties. We vinden het belangrijk dat je zelfverzekerd in je schoenen staat. Daarom bestaat het programma voor circa de helft uit trainingen en reflectiemomenten op het gebied van vaardigheden. Niet alleen trainingen op het gebied van communicatie- en presentatievaardigheden passeren de revue. Je ontwikkelt commerciƫle competenties en leert over Esri-specifieke zaken, zoals onze cultuur, kernwaarden en historie.

Doorgroeimogelijkheden. Na twee jaar bepalen we samen welke kant je op gaat. Kies jij voor de analytics-functie? Of past een job in ons GIS technology team beter bij jou? Misschien ben jij onze volgende customer success manager? Wij richten ons op lange termijn perspectief en zijn er trots op dat 82% van de oud-trainees nog steeds werkzaam zijn bij Esri Nederland.